« Naar nieuwsoverzicht

Ubeeo Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

Toegang tot het backoffice via je mobiel

28 januari 2016 G+ Nieuws
2016-01-28

Echt geen reden meer om niet te werken…

Ubeeo ATS werkt aan een mobiele webapp als extra ondersteuning voor vacaturehouders, managers en recruiters. Voor sollicitanten van onze klanten is alles wat met mobiel te maken heeft al jarenlang dik in orde. Het backoffice echter, was tot dit jaar alleen via een desktop of laptop te gebruiken. Inmiddels is er al een versie klaar die volledig geoptimaliseerd is voor tablets en nu komt daar dus nog mobiel bij.

Via de mobiele webapp kan je de meest relevante informatie over je vacatures en kandidaten raadplegen. Je ziet hoeveel sollicitaties er binnen zijn gekomen op een vacature, wat de funnel is en je bekijkt er kandidaatinformatie zoals het cv en het ingevulde sollicitatieformulier. In één oogopslag is duidelijk welke sollicitatiegesprekken je de komende tijd hebt en je weet altijd wie er nog meer als manager of recruiter betrokken is bij de vacature. Dat maakt het eenvoudig om even te overleggen.

De eerste versie van deze mooie nieuwe aanvulling op ons pakket, is binnenkort beschikbaar voor enkele pilotklanten. Interesse? Bel één van onze medewerkers via 010 – 820 29 10 of vul het contactformulier in, dan nemen we snel contact met je op.