« Naar nieuwsoverzicht

Ubeeo Nieuws

Het laatste nieuws & onze visie op online recruitment

Bezoek het Recruitment Tech Event op 26 november in Utrecht

05 november 2015 G+ Nieuws
2015-11-05

Op donderdag 26 november 2015 vindt de eerste editie plaats van het Recruitment Tech Event: een gloednieuw event waar de recruitmenttechnologie van 2016 centraal staat.

Ubeeo is als één van de presenting partners van het evenement aanwezig, samen met onze klant Deloitte en partner WCC Smart Search & Match.

350x250-recruitment-tech-event-2015-promo

Het Recruitment Tech Event informeert en inspireert werkgevers en bureaus over recruitmenttechnologie waar zij in 2016 niet omheen kunnen. Van recruitmentsystemen tot recruitmentsites. Van video recruitment tot online screening.

Door het volgen van het plenair programma en wat interactieve breakouts en demo’s ben je in één middag bij!

 

 

 

 

 

Leon Buijsman verzorgt een breakout-sessie waarin hij vertelt over de 10 eisen voor het recruitmentsysteem van vandaag. We introduceren hier de nieuwste versie van Ubeeo ATS!

Bert Koning, onze partner WCC Smart Search & Match, illustreert hoe special algoritmes organisaties helpen om in grote hoeveelheden recruitment data precies de juiste informatie te vinden. En… dat is ook leuk als je niet heel technisch bent: het gaat namelijk over het vinden van kandidaten die eerst onvindbaar waren!

Martijn Kriekaard van Deloitte, vertelt een kant van Deloitte’s recruitmenttechnologie die je niet zo vaak hoort. Deloitte heeft namelijk niet alleen goede (en heel bekende) werken-bij site, ze doen veel meer baanbrekende dingen! Martijn zoomt bijvoorbeeld in op het Candidate Relationship management.

En dat zijn dan alleen nog maar de sprekers via Ubeeo. Er zijn nog veel meer interessante sessies die je bij kunt wonen.