e-Recruitment

Ubeeo ondersteunt e-Recruitment perfect

e-Recruitment of online recruitment is het gebruik maken van internet bij de werving en selectie. Dat klinkt simpel, maar het bestrijkt een enorm groot gebied. Er zijn honderden momenten en manieren waarop je online recruitment kan inzetten; vanaf het ontstaan van een vacature tot en met het aannemen of afwijzen van een kandidaat. Onze recruitment software ondersteunt op talloze onderdelen.

Perfecte ondersteuning bij je werving


Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van goed vindbare vacatures (SEO); het ontvangen van online sollicitaties – al dan niet via sociale media; het afnemen van online tests en Skype interviews. Maar ook het online beheren en administreren van kandidaatgegevens, het communiceren met kandidaten tijdens en na het sollicitatieproces en het inzicht geven in recruitment data. We hebben dit hele speelveld ingedeeld in vier onderwerpen. Ons e-recruitment systeem Ubeeo ATS helpt je in al deze gebieden.

Bereiken
Google
Werken-bij sites
Social Media
Jobboards
RSS
W&S bureaus
Print media

Binden
Werken-bij site
Campagnesites
Bogs
Social Media

Ervaren
Sollicitatie-ervaring
Solliciteren
Correspondentie
Inzicht in sollicitatieproces
Kandidatenortaal

Administreren
Kandidaten beheer
Vacature beheer
Evenementen
Workflows
Screening & Testing
Matching
Beoordelen
Talent pooling
Meten & Rapporteren

Jouw doelgroepen bereiken met e-recruitment

Om je doelgroep zo goed mogelijk te bereiken is het belangrijk een goede mix in te zetten van verschillende communicatiemiddelen, zodat je daar bent waar jouw potentiële kandidaten zijn. Onze e-recruitment software biedt daarvoor uitgebreide mogelijkheden:

De juiste mensen aan je binden

Ben aanwezig op de plekken waar je (potentiële) kandidaten zijn! Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het is dan ook belangrijk dat potentiële kandidaten zich via deze apparaten kunnen oriënteren op een baan en kunnen solliciteren. Daarom ontwikkelen en testen we jouw recruitmentsite op alle mainstream browsers, voor desktop, tablet en mobiel.

Werken-bij site

Candidate experience

Online recruitment hoeft zeker niet onpersoonlijk te zijn! Bied een goede, positieve sollicitatie-ervaring, ook aan de kandidaat die je afwijst. We zorgen ervoor dat alle communicatie volledig in de look & feel van de organisatie is. Sommige mails gaan automatisch en je stelt alerts in om te voorkomen dat mensen te lang niets van je horen. E-recruitment was nog nooit zo makkelijk!

Employer branding

Recruitmentadministratie

Een e-recruitment systeem bespaart je in de administratie heel veel tijd en vermindert de kans op fouten. Vacatures, kandidaten en evenementen beheer je in het backoffice. Ons gebruiksvriendelijke backoffice geeft een volledig en eenvoudig inzicht in al je recruitment data.

Recruitmentadministratie