Diensten

Onze recruitment software is compleet en flexibel. Buiten de software, leveren we uiteraard ook diensten die onze software en klanten ondersteunen in het gebruik. Soms heeft een klant een wens om het werkproces te optimaliseren, of een organisatie heeft een vraag die verder gaat dan het standaard pakket dat we leveren. Op dat soort momenten denken en werken we graag mee aan mogelijke oplossingen. Tevreden gebruikers en klanten zijn ten slotte onze beste reclame!

Hoe we onze klanten helpen

Ondersteuning en aanvullende oplossingen

Webdesign
We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van recruitmentsites. We combineren jouw wensen en met het beste van design en techniek tot een zo goed en mooi mogelijke oplossing… en uit ervaring weten we dat we hierin zeker geen dure partij zijn.

Support
Heb je vragen over het gebruik van Ubeeo ATS? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk hulp. Contact met onze support medewerkers kan op verschillende manieren; je kan je vraag of probleem emailen naar onze suppport box of direct je vraag stellen via onze livechat.

Data veilig in de cloud
Ubeeo ATS draait in een dedicated cloud in het UK datacenter van Interoute. Het voordeel van werken vanuit een cloud (via internet) is dat het kostenbesparend is en flexibel; alles is altijd en overal beschikbaar.